Douglas

Vakantie-kamer Douglas – 2 personen

Onze vakantie-kamer Douglas is een ruime tweepersoonskamer met uitzicht op de velden en bossen. Slapen doe je in een comfortabel boxspring-bed. De kamer heeft eigen sanitair, flatscreen, microgolf en koffiezet.
Deze kamer kan bij gehuurd worden bij de appartementen Mélèze of Epicéa.
Zoals in alle ruimtes in La Haute Voie is het niet toegestaan om te roken in deze kamer.

Verhuurkalender Douglas
klik hier en kijk of onze vakantie-kamer Douglas nog vrij is tijdens de gewenste periode.

Huurprijzen Douglas – Geldig vanaf 01/01/22 tot 31/12/2022.
Huurprijs: 70 € per nacht (enkel vanaf 2 nachten). Huurprijs met inbegrip van: bed- en badlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst – starterspakket: toiletpapier / Senseo-pads / suiker / melk / cups / koekjes / thee.
Er is een microgolfoven en een Senseo-koffiemachine voorzien.
Ter info: in onze winkel zijn tal van ontbijtproducten te koop (kaas, boter, yoghurt, eitjes, melk, confituren, …). Tijdens de weekends en vakantieperiodes is het ook mogelijk om brood en ontbijtkoeken te bestellen (telkens 1 dag vooraf voor 16 uur).
Gratis Wifi.
Opladen elektrische/hybride wagen: tarief afhankelijk van het type wagen (Tesla niet mogelijk).

ZO RESERVEER JE
1. Kijk op de huurkalender indien de vakantie-kamer Douglas nog vrij is.
2. Stuur een mail naar lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Vergeet niet de gewenste periode te vermelden en met hoeveel personen (max. 2 p. – min. 2 nachten).
3. Je krijgt van ons een reply met melding van ontvangst van uw reservatie-aanvraag en melding van het verschuldigde bedrag.
4. Je betaalt het verschuldigde bedrag.
5. De reservatie wordt bevestigd.

Huurvoorwaarden Douglas
Voorschot van 25 % van de huursom: te betalen bij reservering via overschrijving op rekeningnummer : BE 49 0682 2260 0071 (Gilson), met vermelding van de huurperiode en naam

Saldo van 75 % van de huursom: 30 dagen voor aankomst over te schrijven.

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door de huurder zelf in de periode vanaf de datum van reservering tot 1 maand voor aankomst: het voorschot wordt door ons ingehouden.
Annulering door de huurder zelf binnen de maand voor aankomst: de volledige huursom dient betaald te worden. Het is aanbevolen dat de huurder zelf een annuleringsverzekering aangaat bij zijn verzekeraar.

.

%d bloggers liken dit: