Epicea

Vakantie-appartement Epicéa – 2 tot 4 personen

Ons vakantie-appartement Epicéa is een ruime gelijkvloersappartement met een eigen ingang, moderne keuken, aparte badkamer (2 toiletten, 2 lavabo’s, douche), 1 slaapkamer (boxspring-bed) en comfortabel divanbed, een terras met tuin (tuinmeubelen en barbecue). In de sfeervolle woonkamer met salon (flatscreen, radio, dvd) zorgt een houtkachel voor een gezellige (bij)verwarming.

Het vakantie-appartement is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. In tegenstelling tot het andere vakantie-appartement en -kamer is een hond hier welkom op aanvraag vooraf.

Verhuurkalender Epicea
Klik hier en kijk of ons vakantie-appartement Epicea nog vrij is tijdens de gewenste periode. Indien ja, stuur ons dan een mailtje lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Wij blokkeren (voorlopig) de dagen op de kalender. Op het moment van ontvangst van het voorschot, leggen wij de reservering vast en sturen u een bevestigingsmail. Alvast dank.

Net als in alle ruimtes van La Haute Voie mag in het appartement niet gerookt worden.

Huurprijzen Epicea 2022 – Geldig vanaf 01/01/2022 tot 31/12/2022
Gelijkvloersappartement voor 2 tot 4 personen
Prijzen met inbegrip van het bed-bad-en keukenlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst – starterspakket: afwasproduct / vaatwastabletten / toiletpapier / koffie / koffiefilters / Senseo-pads / suiker / melk cups / koekjes / thee / kruiden, … welkomstdrankje.

Ter info: in onze winkel zijn tal van ontbijtproducten te koop (kaas, boter, yoghurt, eitjes, melk, confituren, …). Tijdens de weekends en vakantieperiodes is het ook mogelijk om brood en ontbijtkoeken te bestellen (telkens 1 dag vooraf voor 16 uur).

Blauw: laagseizoen
Azuur: middenseizoen
Geel: hoogseizoen
Rood: weekends en feestdagen

Weekend
Weekend (vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur): 235 €
Weekend 4 nachten: 280 €
Weekend met feestdag in: 280 €
Per week
– laagseizoen : 268 €
– middenseizoen : 324 €
– hoogseizoen : 404 €
– Eindejaars-week : 504 €

Forfait onkosten : verwarming-elektriciteit-water-vuilnis-hout :
mei tot en met september : 15 €/nacht
oktober tot en met april : 20 €/nacht
Schoonmaak : 50 €
Waarborg : 200 €
Huisdieren : 1 hond op aanvraag vooraf : 10 €/nacht
Wifi gratis
Opladen elektrische/hybride wagen: tarief afhankelijk van het type wagen (Tesla niet mogelijk).

ZO RESERVEER JE
1. Kijk op de huurkalender indien het appartement Epicéa nog vrij is.
2. Stuur een mail naar lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Vergeet niet de gewenste periode te vermelden en met hoeveel personen (en evt een hond).
3. Je krijgt van ons een reply met melding van ontvangst van uw reservatie-aanvraag en melding van het verschuldigde bedrag.
4. Je betaalt het verschuldigde bedrag.
5. De reservatie wordt bevestigd.

Huurvoorwaarden Epicea
Voorschot van 25 % van de huursom: te betalen bij reservering via overschrijving op rekeningnummer : BE 49 0682 2260 0071 (Gilson), met vermelding van de huurperiode en naam

Saldo van 75 % van de huursom + een waarborg van 200 € : 30 dagen voor aankomst over te schrijven. De waarborg van 200 € wordt, indien geen opmerkingen/schade, na jullie vertrek onmiddellijk teruggestort

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door de huurder zelf in de periode vanaf de datum van reservering tot 1 maand voor aankomst: het voorschot wordt door ons ingehouden.
Annulering door de huurder zelf binnen de maand voor aankomst: de volledige huursom dient betaald te worden. Het is aanbevolen dat de huurder zelf een annuleringsverzekering aangaat bij zijn verzekeraar.

.

%d bloggers liken dit: