Epicea

Vakantie-appartement Epicéa – 2 tot 4 personen

Ons vakantie-appartement Epicéa is een ruime gelijkvloersappartement met een eigen ingang, moderne keuken, aparte badkamer (2 toiletten, 2 lavabo’s, douche), 1 slaapkamer (boxspring-bed) en comfortabel divanbed, een terras met tuin (tuinmeubelen en barbecue). In de sfeervolle woonkamer met salon (flatscreen, radio) zorgt een houtkachel voor een gezellige (bij)verwarming.

Het vakantie-appartement is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. In tegenstelling tot het andere vakantie-appartement en -kamer is een hond hier welkom op aanvraag vooraf.

Verhuurkalender Epicea
Klik hier en kijk of ons vakantie-appartement Epicea nog vrij is tijdens de gewenste periode. Indien ja, stuur ons dan een mailtje lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Wij blokkeren (voorlopig) de dagen op de kalender. Op het moment van ontvangst van het voorschot, leggen wij de reservering vast en sturen u een bevestigingsmail. Alvast dank.

Net als in alle ruimtes van La Haute Voie mag in het appartement niet gerookt worden.

Huurprijzen Epicea 2023 – Geldig vanaf 01/01/2023 tot 31/12/2023
Gelijkvloersappartement voor 2 tot 4 personen
Prijzen met inbegrip van het bed-bad-en keukenlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst – starterspakket: afwasproduct / vaatwastabletten / toiletpapier / koffie / koffiefilters / Senseo-pads / suiker / melk cups / koekjes / thee / kruiden, … welkomstdrankje.

Ter info: in onze winkel zijn tal van ontbijtproducten te koop (kaas, boter, yoghurt, eitjes, melk, confituren, …). Op zaterdag- en zondagmorgen kunnen brood en ontbijtkoeken afgehaald worden. Bestellingen dienen geplaatst te worden de dag voordien voor 16 uur. (telefonisch via 061 51 23 99, per mail via lahautevoie@skynet.be, of in de winkel).

Weekend
Weekend 2 nachten (vrijdag 16 uur tot zondag 10 uur): 215 €
Weekend 3 nachten (vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur): 245 €
Weekend 3 nachten (vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur): 280 €

Per week
– laagseizoen : 268 €
– middenseizoen : 324 €
– hoogseizoen : 404 €
– Eindejaars-week : 504 €

Forfait onkosten : verwarming-elektriciteit-water-vuilnis-hout :
mei tot en met september : 19 €/nacht
oktober tot en met april : 25 €/nacht
Schoonmaak : 60 €
Toeristentaks : 1,50 € per persoon per nacht
Waarborg : 150 €
Huisdieren : 1 hond op aanvraag vooraf : 10 €/nacht
Wifi gratis
Opladen elektrische/hybride wagen: tarief afhankelijk van het type wagen (Tesla niet mogelijk).

ZO RESERVEER JE
1. Kijk op de huurkalender indien het appartement Epicéa nog vrij is.
2. Stuur een mail naar lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Vergeet niet de gewenste periode te vermelden en met hoeveel personen (en evt een hond).
3. Je krijgt van ons een reply met melding van ontvangst van uw reservatie-aanvraag en melding van het verschuldigde bedrag.
4. Je betaalt het verschuldigde bedrag.
5. De reservatie wordt bevestigd.

Huurvoorwaarden Epicea
Voorschot van 25 % van de huursom: te betalen bij reservering via overschrijving op rekeningnummer : BE 49 0682 2260 0071 (Gilson), met vermelding van de huurperiode en naam

Saldo van 75 % van de huursom + een waarborg van 150 € : 30 dagen voor aankomst over te schrijven. De waarborg van 150 € wordt, indien geen opmerkingen/schade, na jullie vertrek onmiddellijk teruggestort

Annuleringsvoorwaarden
Annulering door de huurder zelf in de periode vanaf de datum van reservering tot 1 maand voor aankomst: het voorschot wordt door ons ingehouden.
Annulering door de huurder zelf binnen de maand voor aankomst: de volledige huursom dient betaald te worden. Het is aanbevolen dat de huurder zelf een annuleringsverzekering aangaat bij zijn verzekeraar.

.

%d bloggers liken dit: