Mélèze

Vakantie-appartement Mélèze – 2 personen

Ons vakantie-appartement Mélèze is een gezellig appartement op de 1ste verdieping van ons huis met een moderne keuken, aparte badkamer (toilet, 2 lavabo’s, douche/bad), 1 slaapkamer (boxspring-bedden, flatscreen, radio, cd), een terras met tuin (tuinmeubelen en barbecue).
In tegenstelling tot het andere vakantie-appartement Epicéa is een hond hier niet toegelaten.

Verhuurkalender Mélèze
Klik hier en kijk of ons vakantie-appartement Mélèze nog vrij is tijdens de gewenste periode. Indien ja, stuur dan een mailtje naar lahautevoie@skynet.be met je reservatieaanvraag. Wij blokkeren (voorlopig) de dagen op de kalender. Op het moment van ontvangst van het voorschot leggen wij de reservering vast en sturen u een bevestigingsmail. Alvast dank.

Net als in alle ruimtes van La Haute Voie mag in het appartement niet gerookt worden.

Huurprijzen Mélèze
Geldig vanaf 01/01/2022 tot 31/12/2022  
Vakantie-appartement voor 2 personen (1ste verdieping)
Prijzen met inbegrip van het bed-, bad- en keukenlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst – starterspakket: afwasproduct / vaatwastabletten / toiletpapier / koffie / koffiefilters / Senseo-pads / suiker / melk cups / koekjes / thee / kruiden, … welkomstdrankje.

Ter info: in onze winkel zijn tal van ontbijtproducten te koop (kaas, boter, yoghurt, eitjes, melk, confituren, …). Tijdens de weekends en vakantieperiodes is het ook mogelijk om brood en ontbijtkoeken te bestellen (telkens 1 dag vooraf voor 16 uur).

Blauw: laagseizoen
Azuur: middenseizoen
Geel: hoogseizoen
Rood: weekends en feestdagen

Weekend  (vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur): 205 €
Weekend  4 nachten: 250 €
Weekend 3 nachten met feestdag in: 250 €
Per week:
– laagseizoen: 238 €
– middenseizoen: 294 €
– hoogseizoen: 384 €
– eindejaars-week: 484 €

Forfait onkosten
Verwarming-elektriciteit-water-vuilnis:
– mei tot en met september: 12 €/nacht
– oktober tot en met april: 16 €/nacht
Schoonmaak: 40 €
Waarborg: 150 €
Huisdieren: niet toegelaten
Wifi gratis
Opladen elektrische/hybride wagen: tarief afhankelijk van het type wagen (Tesla niet mogelijk).

ZO RESERVEER JE
1. Kijk op de verhuurkalender indien het appartement Mélèze nog vrij is.
2. Stuur een mail naar lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Vergeet niet de gewenste periode te vermelden en aantal personen.
3. Je krijgt van ons een antwoordmail met melding van ontvangst van uw reservatie-aanvraag en melding van het verschuldigde bedrag.
4. Je betaalt het verschuldigde bedrag.
5. De reservatie wordt bevestigd.

Huurvoorwaarden Mélèze
Voorschot van 25 % van de huursom: te betalen bij reservering via overschrijving op rekeningnummer : BE 49 0682 2260 0071 (Gilson), met vermelding van de huurperiode en naam

Saldo van 75 % van de huursom + een waarborg van 150 €: 30 dagen voor aankomst over te schrijven. De waarborg van 150 € wordt, indien geen opmerkingen/schade, na jullie vertrek onmiddellijk teruggestort

Annuleringsvoorwaarden:
Annulering door de huurder zelf in de periode vanaf de datum van reservering tot 1 maand voor aankomst: het voorschot wordt door ons ingehouden.

Annulering door de huurder zelf binnen de maand voor aankomst: de volledige huursom dient betaald te worden. Het is aanbevolen dat de huurder zelf een annuleringsverzekering aangaat bij zijn verzekeraar.

.

%d bloggers liken dit: