Mélèze

Vakantie-appartement Mélèze – 2 personen

Ons vakantie-appartement Mélèze is een gezellig appartement op de 1ste verdieping van ons huis met een moderne keuken, aparte badkamer (toilet, 2 lavabo’s, douche/bad), 1 slaapkamer (boxspring-bedden, flatscreen, radio, cd), een terras met tuin (tuinmeubelen en barbecue).
In tegenstelling tot het andere vakantie-appartement Epicéa is een hond hier niet toegelaten.

Verhuurkalender Mélèze
Klik hier en kijk of ons vakantie-appartement Mélèze nog vrij is tijdens de gewenste periode. Indien ja, stuur dan een mailtje naar lahautevoie@skynet.be met je reservatieaanvraag. Wij blokkeren (voorlopig) de dagen op de kalender. Op het moment van ontvangst van het voorschot leggen wij de reservering vast en sturen u een bevestigingsmail. Alvast dank.

Net als in alle ruimtes van La Haute Voie mag in het appartement niet gerookt worden.

Huurprijzen Mélèze
Geldig vanaf 01/01/2023 tot 31/12/2023  
Vakantie-appartement voor 2 personen (1ste verdieping)
Prijzen met inbegrip van het bed-, bad- en keukenlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst – starterspakket: afwasproduct / vaatwastabletten / toiletpapier / koffie / koffiefilters / Nescafé Dulce Gusto-cups / suiker / melk cups / koekjes / thee / kruiden, … welkomstdrankje.

Ter info: in onze winkel zijn tal van ontbijtproducten te koop (kaas, boter, yoghurt, eitjes, melk, confituren, …). Op zaterdag- en zondagmorgen kunnen brood en ontbijtkoeken afgehaald worden. Bestellingen dienen geplaatst te worden de dag voordien voor 16 uur. (telefonisch via 061 51 23 99, per mail via lahautevoie@skynet.be, of in de winkel).

Weekend 2 nachten (vrijdag 16 uur tot zondag 10 uur): 195 €
Weekend 3 nachten (vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur): 225 €
Weekend  3 nachten (vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur) met feestdag in: 250 €

Per week:
– laagseizoen: 238 €
– middenseizoen: 294 €
– hoogseizoen: 384 €
– eindejaars-week: 484 €

Forfait onkosten
Verwarming-elektriciteit-water-vuilnis:
– mei tot en met september: 15 €/nacht
– oktober tot en met april: 21 €/nacht
Schoonmaak: 45 €
Toeristentaks : 1,50 € per persoon per nacht
Waarborg: 100 €
Huisdieren: niet toegelaten
Wifi gratis
Opladen elektrische/hybride wagen: tarief afhankelijk van het type wagen (Tesla niet mogelijk).

ZO RESERVEER JE
1. Kijk op de verhuurkalender indien het appartement Mélèze nog vrij is.
2. Stuur een mail naar lahautevoie@skynet.be met je reservatie-aanvraag. Vergeet niet de gewenste periode te vermelden en aantal personen.
3. Je krijgt van ons een antwoordmail met melding van ontvangst van uw reservatie-aanvraag en melding van het verschuldigde bedrag.
4. Je betaalt het verschuldigde bedrag.
5. De reservatie wordt bevestigd.

Huurvoorwaarden Mélèze
Voorschot van 25 % van de huursom: te betalen bij reservering via overschrijving op rekeningnummer : BE 49 0682 2260 0071 (Gilson), met vermelding van de huurperiode en naam

Saldo van 75 % van de huursom + een waarborg van 100 €: 30 dagen voor aankomst over te schrijven. De waarborg van 100 € wordt, indien geen opmerkingen/schade, na jullie vertrek onmiddellijk teruggestort

Annuleringsvoorwaarden:
Annulering door de huurder zelf in de periode vanaf de datum van reservering tot 1 maand voor aankomst: het voorschot wordt door ons ingehouden.

Annulering door de huurder zelf binnen de maand voor aankomst: de volledige huursom dient betaald te worden. Het is aanbevolen dat de huurder zelf een annuleringsverzekering aangaat bij zijn verzekeraar.

.

%d bloggers liken dit: